Το Influential γεννήθηκε μέσα από την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη του ανθρώπου να συνδεθεί με τον κόσμο γύρω του. Αυτή η ανάγκη είναι που άλλαξε τον τρόπο που η πληροφορία και τα νέα διαδίδονται. Τώρα που όλη η καθημερινότητα χωράει στα smartphones και τα tablets, ο κόσμος βασίζεται σε αυτά για να μάθει, να αγοράσει και να εργαστεί.

Η εποχή που ένα τηλεοπτικό σποτ κάλυπτε τις διαφημιστικές ανάγκες μια εταιρείας, έχει παρέλθει προ πολλού. Σήμερα, ο κόσμος θέλει να βλέπει προσιτές εικόνες στα social media, τις οποίες μπορεί να συνδέσει με πετυχημένα brands. Αυτός είναι και ο λόγος δημιουργίας του Influential.

Στόχος είναι να καταφέρουμε να συνδέσουμε τους πιο δυναμικούς και πετυχημένους influencers με όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα που έχουν κύρος και όραμα. Επιχειρήσεις που θα καταφέρουν να συνδεθούν με το αγοραστικό τους κοινό σε ένα βαθύτερο και ουσιώδες επίπεδο. Influencers που θα εξελιχθούν και θα εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο το portfolio αλλά και τις εμπειρίες τους.

Μέσα από αυτή τη σχέση συνεργασίας, και οι δύο πλευρές καταφέρνουν να φτάσουν πιο κοντά στο όραμα και τους στόχους τους. Μαζί, μπαίνουμε στον νέο κόσμο επικοινωνίας και διαφήμισης, που μας θέλει προσιτούς και δυναμικούς.

Ανακαλύψτε τον κόσμο του Influential και βρείτε νέους τρόπους να φτάσετε πιο κοντά στα όνειρά σας!